Hirdetés

Tömegesen érkeznek a miniegerek

Hét új egérrel bővül a perifériák amúgy is széles választéka. A Microsoft a BlueTrack technológiával megerősített Wireless Mouse 2000, Wireless Mobile Mouse 3500 és Comfort Mouse 4500 névre keresztelt termékeket mutatta be, míg a Trust a Nanou Micro Mouse szériával rukkolt elő, mely négyféle színben lesz kapható.

A Microsoft kisméretű egerei a rendkívül precíz BlueTrack technológiát használják, ami kék fénytartományú, széles sugarakat, valamint speciális optikát használ. A feldolgozórendszer pontos képet készít a felületről, kiemelve annak kulcspontjait, amiket aztán a belső szabályzó algoritmus rögzít, és ezekhez méri az elmozdulást. Emellett a felhasznált fény kevésbé érzékeny a porra és a koszra, ami némiképp növeli a pontosságot, az átlátszó üveg és a tükröződő felületek viszont továbbra is akadályozzák az eljárás megfelelő működését.

Microsoft Comfort Mouse 4500
Microsoft Comfort Mouse 4500

A Wireless Mouse 2000 és Wireless Mobile Mouse 3500 2,4 GHz-es vezeték nélküli kommunikációt használ a számítógéppel, az energiaellátásról pedig két, illetve egy AA elem gondoskodik. A kétkezes megoldások oldalt gumiborítást alkalmaznak, ami biztosabb fogást garantál a felhasználónak. Mindkét modell kapható lesz szürke színezéssel, ám a Wireless Mobile Mouse 3500-ból érkezik rózsaszín verzió is. A Comfort Mouse 4500 a Microsoft első, BlueTrack technológiát alkalmazó vezetékes egere. Az USB portra köthető periféria öt gombbal és egy oldalra is mozgatható görgővel rendelkezik. A termék szürke, sötét- és világoskék, valamint eperpiros színezéssel lesz megvásárolható.

A Microsoft Wireless Mouse 2000 és Comfort Mouse 4500 márciusban, míg a Wireless Mobile Mouse 3500 áprilisban lesz elérhető. A vezetékes egérért 25 dollárt kell fizetni, míg a vezeték nélküli megoldások 30 dollárba fognak kerülni.

Trust Nanou Micro Mouse
Trust Nanou Micro Mouse

A Trust a Nanou Micro Mouse sorozattal újít, melynek tagjai rendkívül egyszerű jobb- és balkezes miniegerek. Az USB interfészt használó vezetékes megoldások három gombot és egy görgőt kínálnak. A termékcsalád versenyzői igazán színes egyéniségek, hiszen sárga, narancs, lila és fekete festéssel is kaphatók lesznek.


Trust Nanou Micro Mouse Yellow és Orange [+]

A Trust Nanou Micro Mouse egerek március elején kerülnek az üzletekbe, és 7 euróba fognak kerülni.


Trust Nanou Micro Mouse Black és Purple [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés