Hirdetés

Mostantól a Thermaltake fémjelzésével is árulnak monitorokat

A cég két 1440p-s, decensen felszerelt konstrukcióval jelentkezett a 350 dollár alatti szegmensben.

A Thermaltake úgy döntött, hogy a Cooler Master, a Corsair, valamint az ASRock nyomdokain járva belép a gaming monitorok piacára, és első körben két modellt tol ki a gyárkapun.


[+]

A szerényebbik méretű megoldás TGM-I27FQ néven mutatkozik be, és AMD FreeSync Premium technológiával felvértezett, 27 hüvelykes Fast IPS panelje 2560x1440 pixeles felbontással, 165 Hz-es képfrissítési rátával, 400 cd/m²-es fénysűrűséggel, valamint a megszokott 1000:1 statikus kontrasztaránnyal és 1 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltással dolgozik. Az 1,07 milliárd szín FRC segítségével jelenik meg előttünk, és a DCI-P3 színtér lefedettsége 95 százalékos.


[+]

Az NVIDIA G-Sync Compatible eljárást is támogató készülék I/O szigetén egy 1.4-es DisplayPort, két HDMI 2.0 bemenet, egy 15 wattnyi energia továbbítására képes, DisplayPort alt módos USB Type-C kapu, illetve két USB 2.0 aljzat állomásozik a kihagyhatatlan 3,5 mm-es jack társaságában, és bár a talpat mindenhogy üléspozíciónkhoz igazíthatjuk (akad kétirányú pivot is), a 75 x 75 mm-es VESA rögzítőpont sem hiányzik az RGB-s hangulatvilágítással megfejelt hátsó burkolatról.


[+]

Egy említést megér, hogy a káva alsó része egy "TT" logót vetít az asztallapunkra, és a (nettó) 340 dollárra taksált kijelző arzenáljában a KVM kapcsoló is benne van.


[+]

A nagyobbik típus a 31,5 hüvelykes, 1440p-s VA panellel szerelt TGM-V32CQ volna, amelynek 1000R íveltségű képernyője 170 Hz-es. A variálható frissítési frekvencia, a fényerő vagy a színek számában nincs különbség a fentebb taglaltakhoz képest, azonban a DCI-P3 színskála 90 százalékos, a statikus kontraszt 3000:1, a GtG/MPRT válaszidő pedig 4/1 ezredmásodperc.


[+]

A hátul megtelepedett portok felhozatala részben egyezik az IPS-es testvérével, de a különböző USB csatolókról (és ebből eredően a KVM switch-ről) kénytelenek leszünk lemondani. A faron található fényjáték meglétében és a talpazat vagy a VESA felfogatás tekintetében sincs differencia, ellenben az állványon most ott figyel egy takarólappal kiegészített kábelrendező rés is. A termék dobozára (nettó) 310 dolláros árcédulát biggyesztettek.


[+]

Előzmények

Hirdetés