Hirdetés

Viszonylag méretes, SSD-re való hűtő érkezik a Thermalrighttól

A HR-09 Pro néhány processzorhűtőnél is magasabb hűtőbordát kapott.

A Thermalright a közeljövőben piacra dobja SSD-hűtő kategóriájának legnagyobb tagját, a HR-09 2280 Prót. A termék a HR-09 2280 nagyobb kiadásának is tekinthető, ugyanis a nikkelezett réz talpon már nem egy, hanem két hőcső fut végig, amik maguk fölé hajolva egy méretes, alumíniumból készült hűtőbordában érnek véget.


[+]

A 74 mm magas, 24 mm széles és 86 mm hosszú, 90 g tömegű hűtő munkáját nem segíti ventilátor, ami nem is baj, mert már így sem egyszerű olyan alaplapot találni, ahol egy grafikus kártya mellett is elfér egy ekkora borda, hiszen az M.2 slotokat mostanában szeretik a gyártók a VGA alá pakolni.


[+]

Azért megsiratnunk sem kell a légkavaró hiányát, a borda már így is jelentősen megnöveli az SSD hőleadó felületét, ha pedig mégis úgy döntenénk, hogy igényünk van az extra légmozgásra, a hűtő hagyományos, lamellás kialakításának köszönhetően némi kreativitással biztosan találunk módot egy ventilátor rögzítésére.

[+]

A Thermalright HR-09 2280 Pro piacra kerülésével kapcsolatos információkat a gyártó még nem osztotta meg a nagyvilággal.

Előzmények

Hirdetés