Hirdetés

1120 grammos Thermalright melák a processzor hűtésére

A Thermalright egy évvel ezelőtt szivárogtatott némi információt a készülő félben lévő HR-22 jelzésű CPU-hűtőről, majd ezt követően az egység már a Computexen is látható volt, a gyártó mégis csak most ejtette meg az előzetes hivatalos bejelentést.


[+]

A végleges specifikációk szerint a 150 x 120 x 159 milliméteres méretekkel rendelkező, 8 darab 6 milliméteres réz hővezető csővel, 35 darab alumínium lamellával és nikkelezett réz talppal rendelkező monstrum 1120 grammot nyom a mérlegen, így nem csoda, ha a gyártó a passzív működést is be meri vállalni. Noha opcionálisan a ventilátorok felszerelésének lehetősége adott, légkavarót nem fogunk a dobozában találni.

Thermalright HR-22 felülnézetből
Thermalright HR-22 felülnézetből

Helyette úgy alakították ki a lamellák közötti réseket, a tetőn létható kivágásokat, valamint természetes légáramlást segítő csatornákat, hogy a házban lévő hátsó ventilátor által keltett légmozgás is elegendő legyen ahhoz, hogy a legújabb és legerősebb AMD és Intel processzorokat is hűvösen tartsa. Emellett a gyártó nagy figyelmet fordított a kompatibilitásra, ami nem csak azt jelenti, hogy az AMD és Intel CPU-k foglalatra is felhelyezhető legyen, hanem az eltolt kialakítással a memóriafoglalatba helyezett méretes hűtővel ellátott modulok behelyezését sem fogja zavarni.


[+]

Sajnos a termék árával kapcsolatosan információ nem áll rendelkezésre, pedig valószínűleg pont ez lenne az az adat, ami ezek után a potenciális vásárlókat leginkább érdekelné.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés