Hirdetés

Teljesen fémből van a Kolink legfrissebb kompakt háza

A minimalista dizájn zászlaja alatt bevonuló újdonság nem egy teljesen új koncepció jegyében fogant, hanem egy már piacon lévő népszerű modell feljavított variánsa.

A Kolink tömegnövelő kúrára küldte a Rocket néven ismert, Mini-ITX-es házát, és a procedúrát siker koronázta; köszöntsük együtt a megújult, két bővítőhelyes Rocket V2-t. A 270 mm magas, 150 mm széles és 350 mm mély, 13,8 literes térfogatúra hízott géplak burkolatának egésze 2,5 mm vastag (eloxált) alumíniumból készül és az oldalain megszaporodtak a szellőzőrések.

[+]

Bár a megszabott, 63 mm-es maximális magassággal eléggé le vagyunk korlátozva a kompatibilis processzorhűtők terén, de a videokártyák 330 mm-es hosszig és 2,9 slotos vastagságig támogatottak (a csomaghoz jár egy 280 mm-es x16-os PCI Express 3.0 riser kábel), viszont a rendszerünk hűtésébe bevonhatunk egy 92 mm-es radiátort. 2,5 hüvelykes háttértárolókból kettőt építhetünk be, a "tetőtérben" egy gyárilag mellékelt, 92 mm-es, szabályozható fordulatszámú, folyadékcsapágyas ventilátor teljesít szolgálatot, miközben a tápegységek halmazában SFX-es vagy SFX-L-es megoldással tehetünk a befutóra.

[+]

A előlap I/O szegletén sincs barokkos túlburjánzás, hiszen az USB 3.0, illetve USB 3.1 Gen2 Type-C csatlakozók párosában csak a modern idők visszafogott funkcionalitása ölt testet.

[+]

A titánszürke Rocket V2 140 font kifizetésének ellenében már megvásárolható az Overclockers angol webshopján keresztül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés