Hirdetés

Szemrevaló Mini-ITX-es kockát újított a Jonsbo

A minimalista dizájnnal megáldott ház minőségi anyagokból készül, és tisztességes méretű processzorhűtőt, valamint videokártyát pakolhatunk bele.

A Jonsbo legújabb Mini-ITX-es háza a V8 nevet kapta, és a könnyebb szerelhetőség érdekében az egész (acél) belső váza egy mozdulattal kihúzható az alumínium-magnézium ötvözetből készült burkolatából. Az ízléses kis géplak előlapja mögött egy 20 cm-es légkavaró dolgozik, de az kétségtelen, hogy jobban tetszene, ha elöl nem csak a frontális panel peremeinek mentén volnának szellőzőrések. A termetes ventilátor mellé felülre még két 120 mm-es, hátulra pedig egy 120/140 mm-es példányt építhetünk be.

(forrás: Jonsbo) [+]

Processzorhűtőkből egészen 195 mm-es magasságig szabad a vásár, míg a grafikus vezérlők 330 mm-es hosszig férnek be, s bár csupán két PCI bővítőhely van a V8-asban, a picivel vaskosabb VGA-k elhelyezése is kivitelezhető. Az ATX-es tápegységről most le kell mondanunk az SFX/SFX-L formátum javára, de háttértárolókból azért még elfér bent egy 2,5 hüvelykes, továbbá két 3,5 hüvelykes megoldás.

(forrás: Jonsbo) [+]

A modern idők szavának engedelmeskedvén az I/O részlegen a 3,5 mm-es jack, illetve a magányos USB 3.0 port társaságában feltűnik egy Type-C csatlakozó is. A 260 mm magas, 249,5 mm széles, 390 mm mély és 5,8 kilogrammot nyomó apróság leendő vételáráról egyelőre még nem tudni biztosat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés