Hirdetés

IFA 2018: elég bénán sült el a TCL koppintott dizájnkoncepciója

A Panasonic tévé és hangprojektor megoldását próbálták másolni setesuta módon.

A Panasonic tavaly mutatta be egyedinek számító tévére épített hangprojektor koncepcióját, amelynél egy Technics soundbart ferdén építettek a televízió talpára. A végeredmény ízléses, harmonikus és különleges lett, így nem csoda, hogy ez a vonal jelent meg az idei FZ950 OLED modelleken is.

TCL Xclusive
TCL Xclusive [+]

A jelen szerint a TCL háza táján is megtetszett valakinek az ötlet, és az idén debütáló 8K QLED csúcstévéjükbe meg is próbálták átemelni. Az Xclusive nevű készüléknél ugyanolyan formák figyelhetőek meg ugyanis, csak valahogy az összkép nem az igazi. Kicsit bumfordinak tűnik ugyanis a talpra pakolt Onkyo soundbar, amelyből hiányzik a Technics-féle megoldás légiessége, könnyedsége. Amíg a Panasonicnál azt éreztük, hogy a hangprojektor organikus része a televíziónak, addig itt azt, hogy egyszerűen csak beleállítottak egy képernyőt egy nem túl kifinomult, félbevágott téglatestbe.

baloldalt a Panasonic tv a Technics hangprojektorral, jobboldalt a TCL tv az Onkyo hangprojektorral baloldalt a Panasonic tv a Technics hangprojektorral, jobboldalt a TCL tv az Onkyo hangprojektorral
baloldalt a Panasonic tv a Technics hangprojektorral, jobboldalt a TCL tv az Onkyo hangprojektorral [+]

TCL Xclusive
TCL Xclusive [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés