Hirdetés

Xtreem memória extrém teljesítménnyel

A Team Group extrém teljesítményt kínáló memóriacsomaggal frissít, mely az Xtreem LV sorozat része lesz. A DDR3 szabványra épülő, nyolcrétegű nyomatott áramköri lappal operáló memóriamodul a megszokott, alumíniumból készült hűtőbordát kapta, mely alatt a lapkák 1,65 V-os feszültségen üzemelnek. Ez eddig nem valami nagy szám, de ki kell emelni, hogy a termék effektív memória-órajele egészen pontosan 2800 MHz, és ez gyárilag garantált érték. Sajnos az időzítés nem valami fényes, így ezen a ponton be kell érni a CL 11-14-14-31-es paraméterekkel.

A Team Group csak kétcsatornás csomagban gondolkodik, az újdonság Team Xtreem LV DDR3 2800 jelzéssel lesz megvásárolható, a szett pedig két darab 2 vagy 4 GB-os memóriamodult rejt. Fontos megjegyezni, hogy a processzorok memóriavezérlője nem igazán támogat ilyen magas órajelet, így még akkor sem biztos a stabil működés, ha a memória végtére is ezt lehetővé tenné. Ez az alaplap és a processzor oldalán mindenképpen tuningnak számít, és ebből a szempontból nem lehet biztosra menni. Persze a termék a JEDEC által hivatalosan specifikált 2133 MHz-es effektív órajelen is üzemképes.

Az élettartam garanciával rendelkező csomag az elkövetkező hetekben kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói árról azonban nincs információ, de nem kérdés, hogy drága megoldás lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés