Hirdetés

Ilyen lesz a TCL idei csúcstévéje

A TCL C845 Mini LED háttérvilágítású, 2000 nites televíziót Magyarországra is elküldik.

A globális tévés piacon egyre jöbb eredményeket elérő TCL végre hivatalosan is bemutatta az idei évre szánt csúcstelevízióját, mellyel érezhetően az a vállalat célja, hogy a felső kategóriában is erősítse pozícióit.

Ez a termék a TCL C845 (egyes helyeken pusztán C84-ként hivatkoznak rá) névre hallgató modell, amely 55, 65, 75 és 85 hüvelykes méretkategóriában válik elérhetővé, egyelőre még ismeretlen áron. A kínai vállalat elsőként kezdett foglalkozni a Mini LED háttérvilágítással, így nem meglepő módon ez a termék is ezt az elméletileg nagyobb fényerőt és pontoabb háttérfény vezérlést biztosító megoldást kapta.


[+]

A gyártói adatok alapján a saját fejlesztésű és gyártású QLED panel maximális fénysűrűsége eléri a 2000 cd/m² értéket. Ez nem rossz eredmény, de azért extrém magasnak sem neveznénk. A nagy dinamikatartományú tartalmak kezelése mindenesetre megoldott, és a legjobbnak számító HDR10+ és Dolby Vision IQ formátumok támogatása is biztosított.

A kijelző 3840x2160 képpontos, azaz 4K-s, a maximális képfrissítési ráta 144 Hz, és a készülék AMD FreeSync Premium Pro kompatibilis is, ami a gamerek számára teheti vonzóvá e terméket.  Hangrendszere az ONKYO-tól származik, és tartalmaz egy 20 wattos integrált mélysugárzót is, szóval a termék által produkált hangminőség jó eséllyel jobb a megszokottnál. A csatlakozási lehetőségeket többek között Wi-Fi és Bluetooth adapter, vezetékes Ethernet, HDMI és USB portok biztosítják, az okostévés platform pedig a Google-től érkezik a Google TV formájában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Előzmények

Hirdetés