Hirdetés

Tápláló kiegészítők PSP-hez

A hordozható elektronikai eszközök piacán megszokott jelenség, hogy egy-egy sikeres termékhez hasznos és kevésbé hasznos kiegészítők sokasága jelenik meg, melyek révén más gyártók is bevételi forráshoz jutnak a készülék népszerűségét kihasználva. A holland Trust hamarosan a PSP játékkonzolhoz kínál két új hordtokot, melyek nem pusztán mechanikai behatásokkal szembeni védelmet biztosítanak.

A GM-5400 jelű PSP Powered Audio Case egy lítiumion akkumulátort tartalmaz, mellyel a játékidő akár 5 órával növelhető, és töltése a PSP-vel együtt szállított tápadapter segítségével oldható meg. Ezenkívül felhajtható fedlapjába egy 2 x 1 wattos sztereó hangszórópárt is beépítettek.

A GM-5200 jelzést viselő PSP Powered Case nem tartalmaz hangszórókat, ám átlátszó polietilén anyagának köszönhetően állandó védelmet biztosít a konzol számára, miközben valamennyi kezelőszervét és interfészét szabadon hagyja. Az energia pótlása ez esetben négy 2000 mAh-s, AA méretű NiMH akkumulátorra hárul, melyek töltőjét is a tokba integrálták. Tápadapterként itt is az eredeti PSP-kellék szolgál.

Mindkét tok hátán kihajtható támaszték található, mely videózás esetén hozza kedvező pozícióba a készüléket. A január végén piacra kerülő kiegészítők ajánlott nettó kiskereskedelmi ára az említés sorrendjében 29,36, illetve 20,96 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés