Hirdetés

Tajvanra megy a magyar extrém tuning

Igazán komoly megmérettetés előtt áll az egyik legjobb hazai extrém tuningos, Achill3uS. A rövidesen kezdődő Computex után, június 6-8-án zajlik majd Tajpejben a HWBOT World Tour 2015 ázsiai fordulója, ahol a világ legjobb extrém tuningosai mérik majd össze tudásukat. Olyan nevek locsolják majd a folyékony nitrogént, mint 8 Pack, Dancop, der8euer, Xtreme Addict, úgyhogy erős mezőnyre lehet számítani.


[+]

A World Tour keretein belül három versenyszámban mérik össze tudásukat. Először SuperPI 1M-ben és Cinebench R15-ben kell maximális pontszámot prezentálniuk, majd hét különböző, grafikus kártyát alaposan meghajtó tesztprogramból választanak egyet a rendezők, amiben minél rövidebb idő alatt kell egy megadott pontszámot pontosan elérniük a versenyzőknek.


[+]

Az ázsiai állomás külön érdekessége lesz a ROG OC Showdown rendezvény, ahol ASUS ROG hardverek kapják a főszerepet. A platformot Intel Haswell-E processzorok, X99-es chipkészlet, HyperX memória és SSD, illetve Seasonic táp alkotja, ezekkel indulhatnak a versenyzők. A cél négy abszolút világcsúcs megdöntése, egyébként hét kategóriagyőztest hirdetnek, valamint díjazzák a két konkrét hardveren elért legjobb eredményt. A világrekord megdöntéséért 750 dollár, az egyéb maximumok túlszárnyalásáért 250 dollár üti majd a versenyzők markát.

A május 29-én induló olnine verseny díjai
A május 29-én induló online verseny díjai

A HWBOT World Series zártkörű, de nézőnek is lehet regisztrálni, ha valaki éppen arra járna, a rendezvény pedig online is követhető lesz. Ráadásul azok sem maradnak verseny nélkül, akik nem utaznak Tajvanra, ugyanis május 29-én indul számukra egy online megmérettetés értékes díjakért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés