Hirdetés

Szupergyors multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson a mai napon bemutatta a Stylus Office BX925FWD készülékét, ami egy nagyteljesítményű, hálózatra csatlakoztatható nyomtató kimondottan a kisvállalkozások igényeihez igazítva. A termék a lézernyomtatókhoz hasonló nyomtatási minőséget biztosít a tintasugaras nyomtatókra jellemző alacsony áron, valamint magas minőségű kétoldalas (duplex) szkennelési, másolási és fax funkciókkal bír. A nyomtatási sebesség 15 lap/perc monokróm, és 9,2 lap/perc színes dokumentum esetén, valamint 38 lap/perc vázlatnyomtatás módban. A hálózati kapcsolatról az Ethernet és a Wi-Fi gondoskodik, vagyis a berendezés a teljes irodát kiszolgálja, a hatékonyságáról pedig az akár 500 lapos A4-es papírtálca gondoskodik. A biztonságot a WPA2 kódolás (Wi-Fi) felügyeli.


[+]

A készülék egy 19,8 cm-es érintőképernyővel is rendelkezik, melybe egy 8,9 cm-es kijelző van építve, továbbá rendszer támogatja az iPhone, iPod Touch és iPad készülékekről történő nyomtatást is, ami a rugalmas használhatóságot erősíti. Az ENERGY STAR minősítésű nyomtató az Epson DURABrite Ultra Ink tintapatronnal kapható. A színes nyomtatás költsége akár 50%-kal alacsonyabb, mint a hasonló képességű, más lézernyomtatók esetében, hiszen a külön cserélhető patronok használatával csak a kiürült patronokat szükséges cserélni. A patronméret megválasztásával (pl. Epson XL Stag tintapatron a magas minőségű, alacsonyköltségű nyomtatáshoz) további költségek takaríthatók meg. Szintén lehetőség az automatikus kétoldalas nyomtatás.

A BX925FWD, két elülső oldali papírtálcájának köszönhetően jelentősen csökkenti a papírutántöltésre fordítandó időt. A tálcák közül az egyik kimondottan különleges papírfajtákhoz lett kialakítva, ezzel is még rugalmasabb használatot biztosítva. A szoftveres oldalról a Presto! PageManager 9 gondoskodik. Az Epson a terméket március elsejétől szállítja, az ajánlott fogyasztói ára 99 990 forint lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés