Hirdetés

Gyors és megfizethető Ricoh nyomtatók

A Ricoh bejelentette, hogy érkeznek az Aficio MP 201F és MP 201SPF jelzéssel rendelkező multifunkciós nyomtatók, melyek a hírek szerint megfizethető alternatívát képviselnek a vállalatok számára. A kompakt kialakítású termékek rövid bemelegedési idővel operálnak, így az első másolat 7,5 másodperc alatt készül el. Az alacsony fogyasztású berendezések duplex egységgel is rendelkeznek, vagyis képesek a kétoldalas nyomtatásra, emellett a Ricoh egyedi energiatakarékos tonereivel csökkenthető az üzemeltetési költség.


[+]

Az Aficio MP 201SPF funkciói testre szabhatóak, így nagyobb szabadságot biztosítanak a munkacsoportoknak, ugyanis a felhasználók létrehozhatják saját beágyazott alkalmazásaikat a Ricoh Software Development Kit segítségével. A berendezés emellett tartalmazza a felhasználók hálózati azonosítását és az IP szűrés funkciókat, így biztosítva a bizalmas dokumentumok kezelését. A merevlemez opció alkalmaz biztonsági egységeket is, melyekkel megakadályozható az információszivárgás. Az MP 201SPF alapkiszerelésben támogatja a Postscript 3-at, továbbá számos médiatípust kezel, és színes szkennerrel is rendelkezik, míg a belső GW vezérlő gondoskodik a nyomtatási folyamatokról. A folyamatos eszközfigyelésre és menedzsmentre is lehetőség van a Ricoh webes @Remote megoldásán keresztül. A termék természetesen nem csak e-mailbe és mappába, hanem USB memóriára is tud szkennelni, valamint rendelkezik Advanced Super G3 fax, Internet/IP fax és központosított LAN-Fax lehetőségekkel is.

A Ricoh Aficio MP 201F és MP201SPF termékek állapota nyomon követhető a 4 soros kijelzőn, emellett a rendszeres karbantartások mindegyike az eszköz elején történik. A vállalat hamarosan megkezdi a multifunkciós megoldások szállítását, ám az árazásról még nincs pontos adat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Ricoh

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés