Hirdetés

Szolid teljesítményű tápegység a Xigmatektől

Jó teljesítményt nyújtó, egyedi hűtők tervezése mellett tápokkal is foglalkozik a Xigmatek, számos nagy teljesítményű modell után egy átlagos otthoni számítógép energiaellátását biztosító tápegységet is bejelentettek. Az NRP-PC402 egy 400 watt teljesítmény leadására képes típus, amit környezetbarát szempontok szerint terveztek meg. Építésekor nagy figyelmet fordítottak a kiváló hatékonyságra, ennek eredményeként 80Plus Bronze minősítést szerzett.

A termék megfelel az Intel ATX12V 2.3-as szabvány előírásainak, kompatibilis a négymagos processzorokkal, és egy nagy teljesítményű videokártya tápellátását is képes biztosítani. A felhasznált alkatrészek – mint például a kondenzátorok – a minőségi darabok közül kerültek ki, a zajcsökkentés érdekében pedig nagyméretű, 14 cm-es ventilátort kapott, melynek fordulatszámát beépített elektronika szabályozza 700 és 1600 rpm között.

A Xigmatek a két különválasztott 12 V-os ággal szerelt tápegységet aktív PFC-vel, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelemmel is felszerelte, a kábeleit pedig harisnyával látta el. Az NRP-PC402 fontosabb adatait az alábbi táblázat foglalja össze:


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés