Hirdetés

Intelligens tápokkal erősít a Thermaltake

Újabb nagyteljesítményű tápcsaládot indít útjára a Thermaltake. A ToughPower XT széria jelenleg háromtagú: egy 650, egy 750 és egy 850 wattos modellből áll.

A gyártó számos újítást vezet be, köztük a FanDelayCoolt, ami a számítógép kikapcsolása után egy ideig még működteti a tápegység 140 mm-es ventilátorát, amely – a hőmérséklettől függően – szabályozza a fordulatszámot. Ezt három fokozatban, 15 és 30 másodperces vagy automata üzemmódban lehet használni, utóbbinál a rendszer leállításakor a ventilátor is kikapcsol.

Egy LED-es, S.P.T. névre keresztelt visszajelző rendszer is helyet kapott a tápok oldalán, ez támpontot ad a standby mód, a power good jel és a hőmérséklet állapotáról, mindezt valós időben.

További közös tulajdonságuk, hogy egyetlen 12 voltos ággal rendelkeznek, ATI CrossFire és AMD Live minősítést kaptak, és – mivel 88%-os hatékonysággal dolgoznak – 80 Plus Bronze minősítésűek.

Belsejükben jó minőségű, Japánban gyártott kondenzátorokat használtak fel, és aktív PFC áramkörrel is felszerelték őket. Kétféle, hagyományos és moduláris kialakításban is kaphatók lesznek, utóbbi esetén a kábelek (az alaplapra csatlakozó huszonnégy- és nyolctűs kivételével) külön csatlakoztathatók a tápegységhez, rajtuk hat periféria (a 850 wattos modellen nyolc), öt SATA, két floppy, két hatpines és két nyolcpines PCI Express csatlakozó található.

A ToughPower XT tápokra a Thermaltake 5 év garanciát vállal, teljesítményadataikat az alábbi táblázatok foglalják össze:


Azóta történt

Előzmények

Hirdetés