Hirdetés

Szó szerint befűt a Spire

A Spire elsősorban a hűtőiről híres, de most inkább a fűtésre koncentrál a gyártó. Természetesen nem kell komoly megoldásra gondolni, hiszen a Thermal Stone csak egy rendkívül egyszerű szerkezet, ami az akkumulátora segítségével képes 39 vagy 45°C-ra felmelegedni. A termék a melegkő hatását szimulálja, amit a természetgyógyászatban szoktak használni az úgynevezett biorezonenciás sajátságai miatt. A felhasználó bárhol elhelyezheti a testén a Thermal Stone nevű eszközt, és a mobilitás következtében akár 7 órán keresztül el sem kell távolítani.

Spire Thermal Stone
Spire Thermal Stone [+]

A 150 grammos termék akkumulátora 3 óra alatt tölthető fel teljesen, az energiát pedig az USB felületéről, vagy a mellékelt, hálózatra köthető adapter segítségével kaphatja. A 86 x 60 x 24 mm-es szerkezet zöld és piros LED-del jelzi a 39 vagy a 45°C-os hőmérsékletet. A Thermal Stone rózsaszín, fekete, bézs, zöld, égkék és lila színben lesz kapható 32 eurós ajánlott fogyasztói ár mellett.

Spire HandyBook USB 3.0
Spire HandyBook USB 3.0

A vállalat egy hasznosabb kiegészítőt is bemutatott, mely HandyBook USB 3.0 névre hallgat. A feketére festett külső rack 2,5 hüvelykes, SATA interfészt alkalmazó merevlemezt vagy SSD-t fogad, amely a számítógép 3.0-s USB felületéhez csatlakoztatható. Az alumíniumból készült rekesz meggátolja az adattároló vibrációját, sőt a fémes felületnek köszönhetően a hőelvezetés is biztosított.

Spire HandyBook USB 3.0
Spire HandyBook USB 3.0

A Spire HandyBook USB 3.0 a PC mellett a Mac-ekhez is alkalmazható, hiszen a működéshez nincs szükség driverre. A termék 19 euróért vásárolható meg a nagyobb webáruházakban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Spire

Előzmények

Hirdetés