Hirdetés

Színesbe öltözött a Raidmax Cobra vízhűtés

A 120 és 240 mm-es változatban kapható Cobra RGB család saját távirányítóval is rendelkezik.

A Raidmax kompakt Cobra vízhűtése egy ideje már piacon van, és a gyártó láthatóan elégedett a teljesítménnyel, új változata ugyanis alapvetően egy dologban jelent előrelépést, ez pedig a divat: az unalmas, sötét külsőt most RGB LED-ekkel alaposan feltuningolt dizájn váltja fel.


[+]

A 120 és 240 mm-es, azaz egy, illetve két 12 cm-es ventilátorral szellőztetett radiátorral kapható egységeknél a hűtőblokk-szivattyú egység az, ami új külsőt kapott, mégpedig egy alumíniumszínű tömböt, rajta egy áttetsző műanyag burkolattal. Ez utóbbi feladata az RGB LED-ek fényének terítése – ezeket a LED-eket pedig rádiós távirányítóval vagy ASUS Aura Sync rendszerrel tudjuk vezérelni. Érdekes módon a PWM-vezérelt, 500-2000 rpm közötti fordulatszámmal rendelkező ventilátorokra nem kerültek LED-ek.

Az új rendszerek a TR4-et leszámítva valamennyi kurrensnek mondható platformmal kompatibilisek, azaz Intel esetében LGA2066, LGA2011(v3), LGA115x, LGA775, AMD-nél pedig AM4, AM3(+) és FM2(+) foglalattal rendelkező alaplapokra tudjuk felszerelni őket. Hivatalos árazást egyelőre nem tettek közzé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés