Hirdetés

Színes, lézeres mindenes lett a Brother MFC-9970CDW

A Brother bemutatta legújabb színes, lézeres multifunkciós készülékét, mely az MFC-9970CDW jelzést viseli. A termékcsalád zászlóshajójának tekinthető újdonság rendelkezik egy 5 colos, érintőképernyős LCD kijelzővel, amelyről a menük és a különböző beállítási opciók a képernyőn megjelenő gombok használatával vezérelhetők. Emellett az oldalszámláló funkció az összes nyomtatott oldal számát kijelzi, így nem szükséges minden alkalommal a státuszlapról nyomatokat készíteni. A berendezés egyébként négy alapfunkciót biztosít: nyomtatni, másolni, szkennelni és faxolni tud.

Az MFC-9970CDW 250 lapos standard papírtálcával és 50 lapos többfunkciós tálcával rendelkezik, ám a termék papírkapacitása a kiegészítő tálca használatával összesen 800 lapra bővíthető. A különböző papírtípusok természetesen igény szerint váltogathatók, és a 2400x600 dpi felbontással dolgozó termék teljesen automata duplex rendszert használ, amely lehetővé teszi a kétoldalas nyomtatást. A sebesség tekintetében 28 lap/perces egyoldalas, illetve 7 lap/perces duplex nyomtatási tempóra lehet számítani, továbbá a kétoldalas szkenner használatával duplexben küldhetők a dokumentumok a faxon keresztül, amelyek átviteli sebessége oldalanként mindössze két és fél másodpercre tehető.


[+]

A 10 fős munkacsoport igényeit kiszolgáló készülék vezetékes és vezeték nélküli környezetben is használható, továbbá a termék biztonságos dokumentumkezelést kínál az SSL titkosítással és a nyomtatás PIN kódos védelemével. A költségek ellenőrzését a Secure Function Lock (biztonsági zár) eszköz segíti, amellyel előre meghatározható a havi nyomtatási mennyiség és a színes nyomtatási kvóta. Az USB porttal is felszerelt berendezéshez tartozó Control Center 3 szoftver használatával a dokumentumok e-mailbe, képbe, fájlba, OCR-be szkennelhetők, míg hálózati szkennelés esetén FTP-re vagy e-mail szerverre menthetjük a végeredményt. A hálózaton történő munkavégzést segítik a Brother Solutions Center weboldalról letölthető ingyenes alkalmazások, mint például a webböngészőn keresztüli hálózatos elérést biztosító Web Based Management. A készülék mellé járó BRAdmin Light nyomtatószerver kezelő az egyszerű hálózati menedzsment eszközök elérését szolgálja, valamint a BRAdmin Professional a komplexebb, nagy számú eszközpark kezeléséhez használható. A szoftverek segítségével a készülék használatát illetően felhasználói korlátozások is érvényesíthetők, továbbá tájékozódni lehet az eszközök állapotáról, akár távoli elérés mellett is.

A Brother újdonságához opcionálisan választhatók szupernagy-töltetű tonerek, amelyekkel akár 6000 oldal (színes és fekete) is nyomtatható, így a költségeket alacsony szinten lehet tartani, emellett a toner- és energiatakarékos funkciók aktiválásával tovább csökkenthetők az iroda kiadásai. Ezenkívül a készülék tipikus energiafogyasztási értéke heti  2,22 kWh, havi terhelhetősége pedig hatvanezer oldal. A gyártó különálló toner- és dobegységet is készít a termékhez, így az elhasznált kellékanyagok cseréjekor nem szükséges a teljes szett eldobása.

A Brother MFC-9970CDW Magyarországon is kapható lesz 269 990 forintos ajánlott fogyasztói ár mellett.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés