Hirdetés

Szemüvegmentes 3D-t kínál az Eizo

Az Eizo bejelentette, hogy kifejlesztették a DuraVision FDF2301-3D típusjelzésű kijelzőt, mely arra a nem túl egyszerű feladatra vállalkozik, hogy szemüveg nélkül varázsolja a felhasználó elé a 3D-s tartalmakat. A 23 hüvelykes megjelenítő feltehetőleg két panelt is használ, és ebből kifolyólag egészen méretes keretet kapott. Kinézetre tehát nem mondható dizájnosnak a termék, de a belső tulajdonságok talán kárpótolják a potenciális vásárlókat.

A Full HD-s, azaz 1920x1080 pixeles felbontást kínáló kijelző, a gyártó által kifejlesztett irányzott háttérvilágítást használja, egy megjelenített pixel mérete pedig 0,2655 mm. A 3D-s megjelenítés természetesen igény esetén kikapcsolható. A 16 kg-os monitor hátulján két DVI-D és egy VESA Stereo Sync bemenet található, továbbá a talpazat fölött a megjelenítő teljesen elforgatható, és korlátozott mértékben dönthető. A termék 3D-s módban sidy-by-side, anaglif, frame sequential, valamint dual input jelet képes fogadni.

Az Eizo DuraVision FDF2301-3D megjelenése a következő esztendő első félévévben esedékes. Az árazásról még nincs pontos adat, de a pletykák szerint az ajánlott fogyasztói ár 12 000 dollár körül lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés