Hirdetés

Szellőzésre született a DeepCool Matrexx 40 3FS

A microATX alaplapokat fogadó újdonság a vélhetően remek szellőzés mellett látványra sem utolsó.

Házvásárláskor sokszor választanunk kell, hogy a szellőzést vagy a dizájnt tartjuk fontosabbnak, a DeepCool Matrexx 40 3FS-ben viszont egyik szempontból sem kell kompromisszumot kötnünk, egy üveglap helyett inkább a szellőzőnyílásokra alapozták az előlap megjelenését.


[+]

A vájatok nem csak a szellőzést segítik, hanem a mögöttük elhelyezett RGB-s ventilátorok fényét is átengedik, az üveg oldallapnak köszönhetően pedig a hátsó, szintén világítós légkavaró színes fényforrásaiban is gyönyörködhetünk. Igény esetén persze a rendszer tovább bővíthető három extra, 120 milliméteres ventilátorral, míg 140 milliméteres darabokból összesen négyet használhatunk, vízhűtéses rendszerekhez tartozó radiátorokból pedig maximum 280 mm hosszú példányokat érdemes majd választanunk.

[+]

A beltérben a Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapon felül legfeljebb 320 mm hosszú VGA-t és 165 mm magas processzorhűtőt helyezhetünk el, az ATX tápegység hosszának felső határa pedig 160 mm. Meghajtók közül a két, manapság leginkább elterjedt formátum kerülhet szóba: a két 2,5 hüvelykes adattárolót az alaplaptálca hátoldalára, míg 3,5 hüvelykes párjukat az alsó kamrában elhelyezett keretre rögzíthetjük.


[+]

A kivehető porszűrőkkel, valamint két USB-vel és egy jack csatlakozóval ellátott DeepCool Matrexx 40 3FS már rendelhető a gyártó partnereitől, 45 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés