Hirdetés

Újabb, szivárgásmentes AIO vízhűtőt dob piacra a DeepCool

A gyártó újdonságai a korábbi modelleken már látott „Anti-Leak” technológiával is fel lettek vértezve.

Két új zárt vízhűtőt dob piacra hamarosan a DeepCool, amelyek közös alapokra építkeznek. A GAMMAXX L240 és L360 A-RGB modellek között a lényegi különbség, hogy előbbi 240 milliméteres, alumíniumból készült radiátorral és 380 mm hosszú csövekkel lett ellátva, míg utóbbi ezen alkatrészei 360, illetve 465 mm hosszúak.

Mindkét modell megkapta a vállalat Anti-Leak névre keresztelt, szivárgást megelőző technológiáját, amelyet először a Castle 240 RGB V2-ben láthatott a nagyközönség. A processzor által termelt hőt a percenként 2550 fordulatra képes, pumpával egybeépített, 91 x 79 mm alapterületű, 47 mm magas CPU-blokk veszi fel, amit aztán a csövek végén lógó radiátor ad át a környezetnek, modelltől függően kettő vagy három darab, 120 milliméteres ventilátor segítségével. Az 1800 RPM-re képes, PWM vezérlésű légkavarók természetesen nem maradtak RGB fények nélkül, de ugyanez elmondható a blokkról is, a beépített fényforrásokat pedig a mellékelt kontrollerrel, vagy alaplapunk szoftverével vezérelhetjük.


[+]

Sajnos a piaci start tervezett dátuma és a várható végfelhasználói ár nem ismert, az azonban biztos, hogy a hűtőket a Socket TR4-et kivéve minden, jelenleg a piacon lévő AMD és Intel foglalatra felszerelhetjük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés