Hirdetés

System Select, avagy nincs többé inkompatibilis memória

Mostanra összesen több, mint 15 000 szervergép, márkás munkaállomás, barebone PC, notebook, illetve csaknem 1000 alaplapmodell szerepel a Corsair online memóriamodul-kereső adatbázisában, ezzel garantálva, hogy a vásárló biztosan olyan bővítőmodulhoz jusson, ami kompatibilis számítógépével.


A konfigurátor igyekszik megtalálni az optimális választást mind méretben, mind sebességben, és mindjárt fel is ajánlja számunkra, hogy a nekünk megfelelő modulokat hol tudjuk megvásárolni. Alaplapok esetében három szempont alapján ajánl a kereső; a vásárlók körében legnépszerűbb, a leginkább tuningbarát, illetve a legjobb időzítésekkel rendelkező modulokat külön kikeresi számunkra.

Az online konfigurátor által felajánlott, System Select családba tartozó modulokra a Corsair szokásos élettartam garanciáján felül kompatibilitási garanciát is vállal, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy ha a kiválasztott memóriamodul mégsem működik együtt rendszerünkkel, a cég (illetve viszonteladója) kötelezően kicseréli azt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés