Hirdetés

Svájci bicskák megnövelt memóriával

A svájci székhelyű Swissbit újabb modellekkel gazdagította Swissmemory USB Victorinox termékcsaládját. A flash tárolóval ellátott eredeti svájci bicskákat immár 256 és 512 MB kapacitású változatban is árulja a vállalat, amelyek elődeikhez képest nagyobb adatátviteli sebességükkel tűnnek ki.

Az USB-s bicska egy golyóstollat, egy LED-lámpát, kést, csavarhúzót, körömreszelőt és ollót tartalmaz, de létezik repülőgépekre felvihető változata is, amelyből a hagyományos mechanikai kellékek hiányoznak. A könnyebb használat érdekében a flash tárolóegység mindkét esetben kipattintható a markolatból. Az USB 2.0 felületű bicska 8 MB/s-os olvasási és 7 MB/s-os írási sebességet biztosít, és automatikus hibajavító (ECC) funkcióval is rendelkezik. A SecureLOCK nevű Windows-szoftver segítségével a tároló úgy is megformázható, hogy egy szabad hozzáférésű és egy jelszóval védett privát terület legyen rajta.

Az új modellek november második felétől vásárolhatók meg – a 256 MB-os 87, az 512 MB-os pedig 135 euróért; repülésbiztos változataik rendre 78, illetve 126 euróba fognak kerülni. Az USB-tárolóra két éves, míg a bicskára élettartam-garancia jár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés