Hirdetés

Surround fejhallgató a Roccat műhelyéből

A német Roccat nevű gyártó játékosoknak szánt kiegészítők tervezésére és gyártására szakosodott, az eddig bemutatott beviteli eszközök után most elkészültek első fejhallgatójukkal is. A Kave valódi 5.1-es térhangzást kínál, ennek megvalósítására mindkét oldalon négy, egymással 12 fokos szöget bezáró hangszórót építettek be. A párnázott kialakítás nemcsak a kényelmes viseletet biztosítja, de segít a zavaró külső zajok kizárásában is. A 40 mm átmérőjű hangszórók a 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő tartományban dolgoznak, maximális teljesítményük 100 mW lehet.


[+]

Az oldalára egyszerűen fel- vagy leszerelhető mikrofon került, ami teljesen körbefordítható, ennek elnémított állapotáról egy LED nyújt visszajelzést. A hangokat a 20-tól és 18 000 Hz-ig terjedő tartományban képes átvinni, impedanciája 2,2 kiloohm. A Kave vibrációs egységeket is tartalmaz, amelyek a 20 és 100 Hz között lépnek működésbe.


[+]

A számítógéphez négy jack csatlakozóval lehet hozzákapcsolni, illetve van rajta egy USB is, ami a Tip’n’Control elnevezésű szabályzóegység tápellátására szolgál. A vezérlőn a hangerőállító potméterek mellett mikrofonnémító gomb is található, valamint egy kapcsoló, melynek segítségével a játék és a mozi üzemmód között lehet választani. A Kave piaci megjelenése májusban várható, a Roccat 90 eurós ajánlott végfelhasználói árat szabott meg.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés