Hirdetés

Sulinet Expressz II. – indul a második felvonás

A beindult karácsony előtti pörgés mellett (tessék nagyon sietni az idei beszerzésekkel!) már a jövő évi változások (hivatalosan "finomítások") is körvonalazódnak a SEx program kapcsán. Az Oktatási Minisztérium honlapján már meg is jelent az a sajtóközlemény, mely a jelentkezési felhívást is tartalmazza a jövőbeli új szereplők felé.

 

A mostani forgalmazókkal fennálló (keret)szerződés is módosult november 15-i hatállyal, mivel egyes tételek "rugalmatlannak" bizonyultak a megállapodásban; valójában ez a módosítás biztosítja azt, hogy újabb gyártó-importőr szereplők léphetnek porondra 2004 elejétől. A módosítások másik lényeges eleme, hogy az OM és a forgalmazók közmegegyezésével létrejött a Projekt Tanács (lehetett volna talán ennek a nemzeti programbizottságnak valamilyen magyarosabb neve is), amely egyrészt szorosabb szakmai felügyeletet kíván megvalósítani a SEx működésében, másrészt a négy minisztérium által delegált egy-egy szakember fogja a jelentkezéseket is elbírálni.

Ajánlat tehető a dokumentációban meghatározott jellemzőkkel rendelkező operációs rendszerrel, webböngészővel, e-mail, médialejátszó, azonnali üzenetküldő programokkal, Java virtuális géppel ellátott, bármilyen módon az Internethez csatlakoztatható hordozható vagy asztali számítógépek, valamint a hozzájuk kapcsolódó részegységek, továbbá számítástechnikai eszközök (beleértve a szoftvereket is) magánszemélyek részére történő értékesítésére, béreltetésére, lízingjére.

A Sulinet Expressz mostani módosulásai reményt adhatnak arra, hogy egyre több gyártó terméke jelenik meg a kínálati palettán, ezzel is növelve a piaci versenyt a felhasználók (és a pénztárcájuk) legnagyobb örömére.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés