Hirdetés

Strapabíró notesz forgalmazásába kezdett a Dell

Néhány erre specializálódott gyártóhoz, illetve a Panasonichoz csatlakozott tegnap a Dell, amikor bejelentette legújabb, zord körülmények közt is használható noteszgépszériáját. A Latitude ATG D620 (All Terrain Grade) gépek számos szigorú katonai normát teljesítenek, így többek közt az átlagosnál jobban ellenállnak a vibrációnak, ütéseknek, párának és nyomásváltozásnak. A Dell ennek megfelelően elsősorban a hadseregnek, rendőrségnek, illetve a zord körülmények közt dolgozó polgári erőknek szánja a gépet, mely 2500 dolláros alapáron kerül forgalomba.

A vásárlók ezért az összegért cserébe egy 500 cd/m2-es fényerejű, 14,1 hüvelykes képátlójú, WXGA (1280x800 pixeles) felbontású kijelzővel szerelt noteszt kapnak, melyet a legmodernebb mobil technológiákkal vérteznek fel. A Latitude ATG D620 kijelzőjét és merevlemezét speciális rázkódáselnyelő keret védi, a gép billentyűzete cseppálló, a festés az átlagosnál jobban ellenáll a kopásnak, mindemellett a portok jelentős részét fedőlemez takarja – a notesz belsejébe így kevesebb por és piszok juthat be.

A Dell Latitude ATG D620 esetében a gyártó mindent megtesz annak érdekében, hogy a számítógépet egy esetleges meghibásodás esetén a lehető legrövidebb ideig kelljen csak nélkülözni: a noteszhez három év helyszíni jótállás jár, de kérhető hozzá teljes körű biztosítás (CompleteCare) is, mely az összes meghibásodási forma mellett lopás vagy vis maior esetén is kártalanítja a tulajdonost.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés