Hirdetés

A SteelSeries is készül a StarCraftra

A Razer után a SteelSeries is elkapta a StarCraft-lázat, és egy billentyűzetet dob piacra az idei év legjobban várt stratégiai játékához. A StarCraft II Limited Edition Zboard a nevéhez híven limitált példányszámban kerül forgalomba. A klaviatúra eltávolítható StarCraftos felülettel rendelkezik, így az alap billentyűpad behelyezésével hétköznapi feladatok ellátására is alkalmas. Az USB csatlakozóval rendelkező termékre a fejlesztők, StarCraftra szabott funkciógombokat raktak, ám a felhasználó tetszőlegesen konfigurálhatja a parancsokat a Z Engine II szoftver segítségével, így bármely billentyűre egyénileg definiált makró állítható be.

A SteelSeries StarCraft II Limited Edition Zboardot a gyártó a játék megjelenésének napján kezdi meg szállítani, az ára 65 euró lesz. Aki már rendelkezik egy Zboard billentyűzettel, az külön is megvásárolhatja a StarCraft II Zboard modult 25 eurós árcédula mellett.

A klaviatúrát két egérpad is követi, melyek szintén limitált példányszámban lesznek kaphatók, és a QcK sorozat jellemvonásait illetve tulajdonságait hordozzák magukon. Az eltérő képet tartalmazó egérpadok 15 euróba kerülnek majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés