Hirdetés

Monitorok tucatjai köthetők a számítógépre a StarTech segítségével

A StarTech mindig is híres volt hiánypótló termékeiről, hiszen a vállalat főleg olyan kiegészítőket fejleszt, melyek hasznos feladatokat oldanak meg. A cég ezúttal is innovatív volt, ugyanis egy olyan adapterről van szó, ami USB-ről HDMI-re konvertálja a videojelet. Ezzel lényegben rengeteg monitor köthető az adott PC-re, konkrétan csak a számítógépen fellelhető USB portok száma szab határt ennek.

Egy adapter egy kijelzőt támogat, és képes 1920x1080 pixeles képet létrehozni. A videók lejátszása is megoldható, de az USB 2.0-s port teljesítménye csak a 720p-s állományok akadásoktól mentes lejátszását garantálja. A munkaasztalt a Windows 7 és Vista kijelzőket kezelő menüjében lehet kiterjeszteni, továbbá a rendszer támogatja a kétcsatornás hangátvitelt és az Aero felületet is. Az adapter áramellátását az USB felület biztosítja, míg a monitorhoz a saját tápellátása használható.

A StarTech a termék szállítását már megkezdte, így a nagyobb webáruházakban már elérhető az újdonság. Sajnos az ára nagyon borsos, ugyanis 84 fontba kerül egy ilyen adapter. Több monitorhoz természetesen több adapter szükséges.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés