Hirdetés

Kompakt, de mégis nagy Spire ház

A Spire leleplezte legújabb, X2.6018 MOD jelzést viselő számítógépházát, ami az XMOD sorozat egyik képviselője, így a játékosoknak készült. A termék dizájnja tetszetős képet fest, továbbá a belül is tágas ház ATX és microATX méretű alaplapot is fogadhat. A meghajtók négy darab 5,25, illetve öt 3,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek közül négy rejtve van. A ház nagy része természetesen segédeszköz nélkül szerelhető.

Az ismeretlen kiterjedésű, de alapvetően méretes házban a légáramlatokat az előlap mögé szerelt kék LED-del dolgozó 12 cm-es ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegőt egy hátulra helyezett szintén 12 cm-es légkavaró távolítja el. A hűtési teljesítmény további két 12 cm-es szélgéppel turbózható fel. A torony tetején elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab 3.0-s és egy 2.0-s USB csatlakozóval szolgál. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a méretesebb 295 mm hosszú VGA-knak is van hely bőven.

Az ablakos oldallappal rendelkező Spire X2.6018 MOD szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára 54 euró, és ablakmentes verziója is lesz, ami X2.6018 V2 jelzéssel lesz elérhető márciustól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Spire

Előzmények

Hirdetés