Hirdetés

Spire Star LED ventilátorok háromféle csapágyazással

A Spire bemutatta legújabb LED-es ventilátorait, a Star LED szériát, amely meglepő módon rengeteg verzióban lesz elérhető. A sajtóközlemény főleg a 120 mm-es modellekre koncentrál, de megemlíti, hogy 80 és 90 mm-es méretben is elérhetők lesznek a légkavarók. A ventilátorok megvilágításáról négy LED gondoskodik, ezek színe piros (RedStar) vagy kék (BlueStar) lehet. Ráadásul a lapátok és a keret is átlátszó, UV reagens anyagból készült, ami megfelelő környezetben tovább fokozhatja a látványt. Ha már a lapátokról esett szó, érdemes megemlíteni, hogy a gyártó teljesen újratervezte ezek formáját, hogy a lehető legkisebb szélzaj mellett tisztességes légszállítást tudjanak produkálni.

Táplálásuk négytűs csatlakozón keresztül történik, vagyis sebességüket PWM szabályozással lehet beállítani, a fordulatszám 600 és 1200 rpm között változtatható. Elméletileg zajszintjük nem haladja meg a 21 dBA-t, maximális légszállításuk 50 cfm környékén mozog.

A „csillagos” huzatfelelősök eddig nem adtak túl sok izgalomra okot, azonban a Spire azt állítja, hogy igazodva a legkülönfélébb igényekhez csúszó-, golyós- és nano-csapágyozással is elérhetők lesznek az egységek. A harisnyázott kábellel rendelkező Spire Star LED ventilátorok vételára csapágyazástól függően rendre 9,95, 11,95 és 15,95 dollár lesz, a csomagolásban szerencsére négy rezgéselnyelő rögzítő tüske is helyet kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Spire

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés