Hirdetés

Speciális feladatok ellátására szánt üzleti hibrid tévét mutatott be az LG

Az köztudott, hogy egy professzionális felhasználóknak szánt kijelző nem ugyanolyan, mint egy „hagyományos” otthoni modell. Ám eddig általában a különbség kimerült abban, hogy az üzleti eszközök jobban tolerálták a hőingadozást, a port, és a folyamatos használatot. Kezelésük azonban sokszor nehézkes volt, gyakran előfordult, hogy a rajtuk futó tartalom megváltoztatása külön szakember munkáját igényelte.

LG EzSign
LG EzSign

Az LG által bemutatott új termékre, a 42LD452B típusjelzésű modellre ez egyáltalán nem jellemző. Sőt, a felhasználó úgy tekinthet a képernyőre, mint hirdetőtáblára, amelyen saját ízlése szerint helyezhet el tartalmakat, és azok méretét is módosíthatja. Így tehát például egy sörözőben egyszerre lehet követni egy focimeccset, és lehet látni az itallapot, vagy különféle akciókat. A vállalat a megoldásával a repterek, állomások, pályaudvarok, mulatók, kocsmák, szórakozóhelyek, diszkók, éttermek, orvosi rendelők, hivatalok stb. üzemeltetőit célozza meg.

LG 42LD452B
LG 42LD452B

Maga a készülék, amelyet egyébként az LG EzSign-nak nevezett el, technikai paramétereiben hozza a ma elvárható szintet. Full HD felbontású képernyőjének mérete 42 hüvelyk, rendelkezik integrált képjavító technológiákkal, és az EcoSmart eljárással elérhető energiatakarékos funkciókat is megkapta. Az Energy Star 4.1 tanúsítvánnyal rendelkező termék maximális dinamikus kontraszt aránya 60 000:1, került bele két rejtett hangszóró, és elhelyeztek rajta 2 darab HDMI illetve USB portot is. A készülék a távol-keleten, illetve az Egyesült Államokban hamarosan megvásárolható lesz. Az árról a vállalat hivatalos információval nem szolgált, viszont a különféle neten keringő pletykák szerint körülbelül 1300 dollárt kell majd érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés