Hirdetés

Soyo alaplap Athlon 64-hez

Bár az AMD Athlon 64 processzorra csak szeptemberben jelenik meg, a Soyo mégis úgy gondolta, eljött az ideje piacra dobni az e CPU-hoz szánt "deszkáját".

A Soyo SY-K8USA típusú alaplap Socket 754 processzor-foglalatú és az ALi M1687/M1563 lapkájára épül. Két memória-foglalatba maximum 4 GB DDR200, DDR266 és DDR333 RAM-okat rakhatunk. A 8x-os AGP, az öt PCI-sín, a két ATA133 interfész és az integrált 5.1-csatornás, S/PDIF ki- és bemenettel rendelkező C-Media CMI8738 audiochip a további fontosabb jellemzők. A Promise PDC20376 IDE-RAID chip plusz két Serial-ATA és egy ATA133 csatornát kínál, RAID 0 és RAID 1 támogatással. Egyéb kiegészítők az integrált 10/100 MBps-os LAN, valamint az egy meglévő és két további kivezethető Firewire-port.


Forrás: www.computerbase.de

Az alaplap rendelkezik feszültségfelügyelő, processzorhűtő ventilátor-fordulatszám ellenőrző, valamint hőszenzoros CPU-hőmérséklet felügyelő funkciókkal és processzor-túlmelegedés elleni védelemmel. A telepítő CD mellett a termékhez angol nyelvű rövid használati útmutatót, a SOYO Bonus Pack CD-ROM-ot és hővezető pasztát is kapunk. Az eszközre a Soyo két év garanciát válal.

Két szembeötlő dolog tűnt fel az SY-K8USA kapcsán a német Computerbase internetes oldal munkatársainak. Egyfelől a lap korai megjelentetése a Soyo részéről (hiszen több hónap van még az Athlon 64 CPU megjelenéséig), másfelől az Athlon 64 támogatni fogja a DDR400 RAM-okat is, amit viszont a Soyo terméke nem mondhat el magáról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Soyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés