Hirdetés

Színesen villogó Sound BlasterX hangprojektor, gamerekre szabva

A 2.1 csatornás Katana egy monitor előtt is elfér, van saját médialejátszója, és támogatja a Bluetooth használatát is.

A Sound Blaster név biztos sokakban kelt nosztalgikus érzéseket, hiszen a Creative által futtatott brand igazi nagy halnak számított egy időben a hangkártya piacon. A márka ma is létezik, és az anyacég Sound BlasterX név alatt dobja piacra többek között a gamereknek szánt hangeszközeit, felhallgatókat, headseteket, erősítőket, vagy épp hangprojektoros szetteket.

Creative Sound BlasterX Katana
Creative Sound BlasterX Katana [+]

Ez utóbbiak sorát erősíti a Katana, amely mostanában került a boltokba 300 dolláros áron. A készüléket, eltérően a tévék mellé szánt rokonaitól, direkt úgy tervezték meg, hogy akár egy monitor előtt is viszonylag kényelmesen otthonra lelhessen. 60 centiméteres szélességéhez 6 centiméteres magasság, és 7,9 centiméteres mélység tárul, és a mellé járó mélynyomó is viszonylag kompakt darab (333 x 130 x 299 mm).

Creative Sound BlasterX Katana
Creative Sound BlasterX Katana [+]

Rendelkezik saját médialejátszó alkalmazással, amire az USB-n keresztül juttathatóak el a zenei állományok. Támogatja a Bluetooth, vezeték nélküli technológia használatát, emellett felszerelték egy-egy AUX, optikai digitális és analóg audiocsatlakozóval, valamint egy mikrofon bemenettel. Papíron támogatja a virtuális 7.1 csatornás hangzás megteremtését, a kezelését pedig a mellé járó távirányító segíti elő. A dizájnja durva, tipikusan "gameres" stílusjegyeket hordoz magán, amire még rátesz egy lapáttal a beépített, Aurora Reactive nevű világító rendszer. Egy 49 programozható színes LED-ből áll, széltől szélig tart, és működés közben parádés fényshowt produkál.

Creative Sound BlasterX Katana
Creative Sound BlasterX Katana [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés