Hirdetés

Külön erősítővel érkezik az Onkyo Atmos támogatású audioszettje

Az objektumalapú formátumok támogatását biztosító LS7200 egy hangprojektorra és egy mélynyomóra épül, azaz a hátsó hangfalak hiányoznak.

Az Onkyo kínálatában már eddig is megtalálhatóak voltak az objektumalapú hangszabványok, azaz a Dolby Atmos és a DTS:X kezelését támogató audioeszközök, egészen pontosan a házimozi erősítők, és a vállalat most azt jelentette be, hogy az ilyen típusú termékeik sorát egy hangprojektorra és mélysugárzóra épülő rendszerrel erősítik. Az LS7200 2017 elején érkezik a boltokba 999 eurós áron, szóval olcsó azért nem lesz.

Onkyo LS7200
Onkyo LS7200 [+]

Sajnos a szettből hiányoznak a hátsó hangsugárzók, és a más gyártók készülékeivel szerzett tapasztalatok alapján azt lehet mondani, hogy ezek nélkül azért elég bajosan teremthető meg a valódi térhatású hangzás. Viszont ezen segíthet, hogy a készülék képes együttműködni a FireConnect technológiát használó multi room eszközökkel, azaz így például egy akár más gyártótól (például Harman/Kardon) származó, de kompatibilis eszközzel kiegészíthető a rendszer. A soundbar mindössze 53 milliméter magas, ami többek között annak is köszönhető, hogy a komplett erősítő részt, és a csatlakozókat egy különálló dobozba száműzték. Az LS7200 megkapta a cég kalibrációs technológiáját, amellyel elméletileg a helyiség egy kívánt pontjába koncentrálható a lehető legjobb minőségű hangzás.

A készülék rendelkezik beépített Wi-Fivel, és támogat olyan vezeték nélküli adatátviteli technológiákat (Apple Airplay, Bluetooth, DTS Play-Fi, Spotify Connect), amelyek segítségével könnyen eljuttathatóak rá az audioanyagok a mobil eszközökről, számítógépekről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés