Hirdetés

Bluetooth támogatással érkezik a Sony fura külsejű soundbarja

A Sony tavaly dobta piacra HT-CT260 nevű hangprojektorát, amely elsősorban különleges formavilágával hívhatta fel magára a figyelmet. A cég most bejelentette, hogy idén nyáron érkezik az utód, a HT-CT660, amely megörökölte az előd hatszögletű alakját, és a mélysugárzó ez esetben is vezeték nélküli úton kapcsolódik hozzá.

Sony HT-CT660
Sony HT-CT660 [+]

Rendelkezik 4 db HDMI, illetve egy digitális audio csatlakozóval, ezen kívül támogatja a Bluetooth 3.0 (AVRCP, A2DP szabványok) technológiát, azaz a különféle állományok ilyen módon is eljuttathatóak rá a kompatibilis termékekről. Az S-Master erősítővel ellátott 2.1 csatornás rendszer csatornánkénti maximális teljesítménye 85 watt, amihez még hozzáadódik a mélynyomó 100 wattja.

Rendelkezik nyolc előre programozott equalizer profillal, és a cég állítása szerint az alkalmazott S-Force Pro Front Surround 3D eljárásnak köszönhetően képes a virtuális térhatású hangzás megteremtésére is. A nem különösebben nagy darab ( 1 030 × 107 × 95 mm), 3,5 kilogramm súlyú hangprojektor elméletileg júniustól vásárolható majd meg körülbelül 400 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés