Hirdetés

Sony DVP-FX970: hordozható DVD lejátszó a láthatáron

A PMP-k, tabletek és netbookok világában kicsit anakronisztikusnak tűnik egy kis méretű hordozható lejátszó, de úgy látszik a Sony lát még fantáziát a termékkategóriában. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy piacra dobják DVP-FX970 típusjelzésű készülékeket.

Sony DVP-FX970
Sony DVP-FX970

Az ilyen jellegű termékek nem tartoznak az innovatív darabok közé, mindenesetre az tény, hogy a modell kilenc hüvelykes LCD kijelzővel rendelkezik, amely maximum 840x400 képpont megjelenítésére képes. A képernyő a kényelmes használat érdekében elforgatható, és egy távvezérlő is lapul a készülék dobozában. Optikai meghajtója az összes féle-fajta DVD- és CD lemez lejátszását biztosítja, sőt megbirkózik az MP3 kiterjesztésű zene-, illetve a JPEG formátumú képfájlokkal is. Akkumulátora hatórányi töltést követően ugyanennyi idejű lejátszásra elegendő energia eltárolására képes.

Az ötféle színben elérhető hordozható DVD lejátszó négy különböző, előre beprogramozott hangkép beállítást kínál. A hangszóróinak maximális kimeneti teljesítménye 5 watt, de az analóg audio csatlakozónak köszönhetően külső hangfal is csatlakoztatható hozzá. Japánban már kapható a DVP-FX970, 370 dolláros áron, amely egy ilyen tudású készülékért első pillantásra kicsit soknak tűnik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés