Hirdetés

Tévékhez csatlakoztatható kamerát dob piacra az LG

A Smart Cam a vállalat tavalyi és idei televízióival használható.

Az LG bejelentette, hogy egy olyan termékkel lép színre, amely még sokoldalúbbá teszi a vállalat televízióit. Ez a Smart Cam fantázianevű, VC23GA típusszámú modell, amely – ahogy a neve is jelzi – egy okoskamera.

A rendszer USB interfészen keresztül csatlakoztatható a televíziókhoz, amelynek készülékházára egyszerűen felerősíthető. Az eszköz a webOS 22 és webOS 23 operációs rendszereket használó televíziókkal, vagyis a tavalyi és idei LG tévékkel képes együttműködni. Rendelkezik természetesen beépített mikrofonnal, és Full HD felbontású, így a kép minősége jó eséllyel rendben van.


[+]

A kamera használható videótelefonálásra, videókonferenciák lebonyolítására, emellett a cég applikációs áruházában megtalálhatóak olyan alkalmazások, amelyekkel ki lehet használni az eszközben rejlő lehetőségeket. Ilyenek például a tánctanító vagy fitnesz szoftverek, és akad olyan is, aminek segítségével tükörként használható majd a tévé. A Smart Cam VC23GA hamarosan megvásárolható lesz világszerte 99 dolláros, azaz közel 34 000 forintos ajánlott fogyasztói áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés