Hirdetés

A filmek szerelmeseit célozza meg új hangprojektorával a Bose

A Smart Ultra Soundbar a dialógusok visszaadásában minden korábbinál jobban jeleskedik.

A felső kategóriás audió termékeiről ismert Bose egy újabb hangprojektorral bővíti kínálatát. Ez a Smart Ultra Soundbar névre hallgató berendezés, amelynek fejlesztése során a gyártó állítása szerint kiemelt figyelmet fordítottak a párbeszédek hiteles, természetes és kellő hangerejű visszaadására.

Bose Smart Ultra Soundbar
Bose Smart Ultra Soundbar [+]

Az 5.1.2 csatornás, felfelé pozicionált hangsugárzókkal, valamint mélyhangszóróval megtámogatott masina ennek érdekében megkapta az A.I. Dialogue Mode technológiát, amely állítólag a mesterséges intelligencia segítségével javítja fel az ilyen tartalmakat. A termék rendelkezik saját kalibrációs technológiával, és biztosítja a Dolby Atmos objektumalapú hangszabványok kezelését is.

Az eszközre vezeték nélküli úton, Bluetooth 5.0 vagy WiFi használatával is eljuttathatóak a különféle tartalmak. Emellett a Multi room támogatás révén akár egy nagyobb, több hangeszközt tartalmazó szettbe is integrálható. A modell módot ad különféle internetes alkalmazások közvetlen elérésére, és a Google Assistant, valamint Amazon Alexa segítségével parancsszavakkal is irányítható.

A Bose Smart Ultra Soundbar már megrendelhető, 900 dolláros, tehát mintegy 330 000 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Bose

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés