Hirdetés

SLI-s alaplappal tér vissza a Soyo

A Soyóról, mint az egykori másodvonalbeli alaplapgyártóról tavaly novemberben hallhattunk utoljára, akkor éppen nem túl kedvező hírek kapcsán, melyek arról számoltak be, hogy a cég nem gyárt több alaplapot, illetve a márkanevet felvásárolja egy meg nem nevezett gyártó. Az azóta eltelt időszak lényegében igazolta a kósza híreszteléseket, a Soyo hosszú ideje teljes hallgatásba burkolózott, és semmilyen új terméket nem dobott piacra – egészen mostanáig.

Az OCWorkbench értesülései szerint új Soyo alaplap került piacra nemrégiben a Távol-Keleten. A SY-A9N4SLI-FGR típusjelzést viselő termék a márka választékában szereplő első és egyelőre egyetlen SLI-s alaplap, mely AMD Athlon 64 processzorokat fogad, további paraméterei (miként elrendezése) pedig kísérteties hasonlóságot mutatnak egy másik cég régóta piacon lévő termékével. Sokatmondó lehet a memóriafoglalatok fölé pingált „LanParty” felirat is, ugyanakkor a lapkakészlet hűtőjére ragasztott matrica egyértelműsíti, hogy ezúttal nem a DFI márkanév alatt eladott termékről van szó.

Az új alaplapnak hamarosan kapható lesz az SLI üzemmódot nélkülöző változata is SY-N9N4-FGR típusjelzéssel, értelemszerűen a fenti modellnél valamivel olcsóbban. Arról, hogy a Soyo márkanév újra feltűnik-e a hazai piacon, egyelőre nem rendelkezünk információkkal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Soyo

Előzmények

Hirdetés