Hirdetés

Silent Eagle házhűtő 12 cm-es méretben is

A Sharkoon 120 mm oldalhosszúságú változatban is piacra dobta Silent Eagle ventilátorát, melynek jellegzetessége, hogy a jobb légáramlás érdekében lekerekítették a keret és motorborítás éleit, illetve a golflabdákéhoz hasonló gödröcskéket alakítottak ki a lapát felszínén. A gyártó szerint ezzel elkerülhetők a nemkívánatos turbulenciák, ami azonos fordulatszámon a hagyományos megoldásokhoz képest nyugodtabb, csendesebb működést és jobb légszállítást eredményezhet.

A ventilátor két változatban kerül piacra. A Silent Eagle 1000 120mm percenkénti fordulatszáma 1000, melyhez a gyári adatok szerint 19 dB zaj, illetve 62,5 m3/h légáram társul. A Silent Eagle 2000 120mm fordulatszáma az előbbi duplája, így ezt a modellt 36,1 dB zajszint és 119,6 m3/h légszállítás jellemzi.

Az elsősorban házak hűtésére szánt légcsavarok alaplapról vagy közvetlenül a tápegységről táplálhatók, ehhez egy 3/4 tűs átalakítóval is rendelkeznek. A Sharkoon a rögzítéshez való csavarokon kívül gumialátéteket mellékel, melyek megakadályozzák a rezgések áttevődését a házra. A friss Silent Eagle típusok 11,90 eurós ajánlott áron kaphatók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés