Teljesen passzív egybegép a Shuttle kínálatában

A 15,6 hüvelykes érintőképernyővel szerelt megoldás az X50-es termékcsalád hetedik generációját képviseli.

Az X50V7U3 típusjelű modell a Shuttle X50 szériás egybegépeinek hetedik generációs példánya, és elsősorban nem az egyszerű konzumer frontra, hanem különböző piacokon ténykedő, más vállalkozásoknak (B2B) készült céleszközként, például POS-terminál gyanánt. Sok szituációban remekül beválhatna a 15,6 hüvelykes, rezisztív érintőkijelzővel érkező gép, hiszen az egész eleje IP54-es védettséggel rendelkezik, azaz ellenáll a pornak és a fröccsenő víznek/folyadékoknak. Már csak azért sem mondjuk a médiatartalmak fogyasztása van főleg terítéken, mert a szerény képátlóhoz csupán 1366x768-as felbontás jár, 220 nites maximális fénysűrűség mellett.

(forrás: Shuttle) [+]

A rendszer agya egy kétmagos/négyszálas Intel Core i3-8145U processzor (2,1-3,9 GHz), és mindössze memóriára, valamint háttértárolóra (meg persze egy OS-re) van szükségünk, hogy belecsaphassunk a lecsóba. RAM-ból legfeljebb 64 GB SO-DIMM DDR4-et pakolhatunk a 42 mm vastag masina bendőjébe (2 x 32 GB), míg az adattárak szerepét egy M.2 2280-as NVMe/SATA SSD, továbbá egy 2,5 hüvelykes meghajtó láthatja el. A hűtés teljesen passzív, és mivel a tápellátáshoz is külső adapter kell, garantált a néma, 24/7-es üzem. A zajkeltésről egy Realtek ALC269-es kodek gondoskodik.


(forrás: Shuttle) [+]

Az I/O részlegen négy USB 3.2 Gen1 és két USB 2.0 port állomásozik a gigabites Ethernet anya, a 15 tűs D-Sub csatoló, a HDMI 1.4a aljzat és a két audio jack társaságában – igény esetén négy soros interfésszel, netán egy LPT és egy DIO/RJ11 porttal lehet bővíteni az arzenált. A csomagot egy 2 megapixeles webkamera, egy mikrofon, beépített sztereó hangszórók, egy E Key Wi-Fi 5/Bluetooth 4.2 modul és egy kártyaolvasó teszi teljessé.

(forrás: Shuttle) [+]

Ha nem a 100 x 100 mm-es VESA rögzítést részesítenénk előnyben, a támasztékul szolgáló talpszerűség átfordul, így hordozófülként szintén használható a készülék, a tolvajok életét pedig a Kensington zár megléte nehezíti meg.

(forrás: Shuttle) [+]

A fekete és fehér színben elérhető újdonság nettó 520 eurót kóstál, és nem csak Windowsszal vagy Linuxszal, de operációs rendszer nélkül is nyílik mód vásárlásra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés