Hirdetés

Interaktív érintésérzékeny kijelző a Sharptól

A Sharp mindig is nagy figyelmet fordított az üzleti felhasználóknak szánt LCD kijelzőkre, amelyek között jó pár olyan akad, amely többet kínál, mint a tartalmak szimpla megjelenítését. Ilyen a most Magyarországon is bemutatott BIG PAD termékcsalád is. A 60 (PN-L602B), 70 (PN-L702B) és 80 (PN-L802B) hüvelykes méretben elérhető Full HD felbontást kínáló termékkel a cég üzleti találkozók, videokonferenciák, céges képzések, illetve iskolai osztályok prezentációs igényeire kíván választ adni.

Sharp PN-L702B
Sharp PN-L702B [+]

Az érintésérzékeny monitorok teljes LED háttérvilágítást kaptak, ami a fényerő egyenletes eloszlását teszi lehetővé. A termékeket napi 24 órás folyamatos működésre tervezték, és annak köszönhetően, hogy szellőztető rendszerükben nincs ventilátor, gyakorlatilag zajtalanul működnek. A monitorhoz mellékelt szoftver lehetővé teszi a legtöbb Sharp MFD, valamint egy „érintő toll” használatát is, mellyel a felhasználó kézzel írt jegyzeteket készíthet a szerkeszthető dokumentumokban. A jegyzetek könnyedén eltávolíthatók a „virtuális szivacs" funkció segítségével.

A BIG PAD monitor hatékonysága tovább növelhető a Touch Display Link program használatával. Ez a szoftver lehetővé teszi az okostelefonok és a táblagépek közvetlen csatlakoztatását a monitorhoz (a kapcsolódás vezeték nélküli LAN hálózaton keresztül történik). A képernyőn látható tartalom – beleértve a moderátor jegyzeteit és megjegyzéseit – könnyedén továbbítható a résztvevők mobil eszközeire. Ez egyszerű és interaktív módja a közös projektmunkának, az ötletek megosztásának és a találkozók hatékonyabb lebonyolításának.

Sharp PN-L602B
Sharp PN-L602B [+]

Ahhoz, hogy egy konferencia, találkozó vagy képzés résztvevője a kijelző és a Touch Display Link program minden funkcióját maradéktalanul kihasználhassa, le kell töltenie egy ingyenes alkalmazást az App Store-ból vagy Google Play áruházból a saját eszközére. A megbeszélés során a résztvevők saját eszközüket is használhatják a BIG PAD érintőtollának szoftveréhez, valamint a képernyőhöz történő csatlakozáshoz. Bár a cég hazai képviselete hivatalos információval nem szolgált az árral kapcsolatban, a külföldi webáruházak most is jó kiindulási alapot jelentenek. Azokban a legkisebb körülbelül 4800, a hetvenes 5650, míg a legnagyobb 9000 dollárba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés