Hirdetés

Sharp csúcstévé, oldalsó kávába épített hangszórókkal

Direct LED háttérvilágítással érkezik a Sharp Aquos 4T-C70AU1.

A Sharp bejelentette, hogy március végén piacra dobja az idei évi tévékínálatuk egyik csúcsát a 4T-C70AU1 típusjelzésű modellt. A hetven hüvelykes óriás első körben Japánban lesz elérhető 550 000 jenes (~1 300 000 forint) áron.

Sharp 4T-C70AU1
Sharp 4T-C70AU1 [+]

A direct LED háttérvilágítási eljárást alkalmazó termékbe saját fejlesztésű, 4K felbontású és HDR támogatású, a szokásosnál kevésbé tükröződő N-Black LCD panelt építettek. A rendszer megkapta a Rich Color Technology Pro névre hallgató eljárást, amelynek köszönhetően állítólag a színek teltek, gazdagok és valósághűek lesznek. Mindemellett a Aquos 4K Smart Engine technológia papíron képes jelentősen feljavítani a neten keresztül érkező alacsonyabb bitrátájú 4K-s HDR anyagokat. A kijelző valós képfrissítése 120 Hz, és a valódiak közé fekete, illetve virtuális képkockákat beillesztő interpolációs technológia sem hiányzik.

Sharp 4T-C70AU1
Sharp 4T-C70AU1 [+]

A termék egyik különlegessége az Onkyoval együtt kifejlesztett integrált 2.1 csatornás hangrendszer. A mélysugárzó a hátlapon kapott helyet, a hangszórókat pedig az oldalsó kávába építették, ami manapság kifejezetten ritka megoldásnak számít. 80 wattos teljesítménye szokatlanul nagy a televíziós mezőny többi versenyzőjéhez képest. Az Android TV smart platformot használó modellből nem hiányzik a cég saját mesterséges intelligenciának nevezett eljárása, az AIoT. Ez folyamatosan vizsgálja a felhasználói aktivitást, a tartalomfogyasztási szokásokat, és az ebből leszűrt információk alapján kínál neki olyan alkalmazásokat, filmeket, programokat, amelyek szerinte felkelthetik az érdeklődését.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés