Hirdetés

Sharkoon Drakonia sárkányos gamer egér és hozzá passzoló egérpad

A Sharkoon bemutatta legújabb játékosoknak szánt egerét, a Drakoniat, amely a sárkányok bűvkörében született. Felületén zöldes sárkánypikkelyek láthatók, valamint egy megvilágított logó is a mitikus lényt ábrázolja, utóbbi háttérvilágítása szerencsére kikapcsolható. Ettől eltekintve ez egy jobbkezes felhasználókra optimalizált, ergonomikus beviteli eszköz, amely két oldalán erősen bordázott gumibetétekkel rendelkezik, hogy a nagy harcok hevében megnedvesedett tenyér számára is stabil és biztos fogást nyújtson.

Alján egy Avago 9500 lézeres optikai szenzor figyel, ennek maximális felbontása 5000 dpi, az aktuális beállításokról a jószág bal élében sorakozó négy darab színes LED nyújt visszajelzést a felhasználó számára. Az érzékelő legfeljebb 30 G gyorsulású mozdulatokat képes lekövetni, elemelési magassága, vagyis ahonnan már nem érzékel, 1-5 mm. Összesen 11 programozható nyomógombbal és egy négyirányú görgővel szerelték fel, ezek konfigurálása a mellékelt program segítségével történik, a beállítások 5 profilba rendezve az egérben található fedélzeti memórián tárolódnak.


[+]

A különböző igényeket kielégítve bendőjében egy súlyozó rendszer (Weight Tuning System) is található, ide 6 x 5 grammos súlyt pakolhatunk, ezzel akár 150 grammosra is hizlalva az eszközt. A 126 x 88,1 x 41,8 mm-es egér 180 cm hosszú, harisnyázással megerősített kábellel rendelkezik, végén aranyozott USB csatlakozó található. A csomag részét képzi egy plusz szett csúszótalp, hogy a Drakonia aljának esetleges sérülése vagy kopása ne okozzon problémát.


[+]

A Sharkoon az egér mellé egy stílusban passzoló, szintén a Drakonia nevet viselő egérpadot is kínál, amely 355 x 255 x 2,5 mm-es kiterjedéssel bír. Felülete természetesen olyan textúrájú, hogy a lézerszenzor tökéletesen le tudja követni a mozgásokat, alja gumírozott, szélei pedig duplán elvarrtak az idő előtti feslések elkerülése végett.

A Sharkoon Drakonia gamer egér és egérpad vételára rendre 29,99 és 9,99 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés