Hirdetés

Scythe termékinvázió

A Scythe új termékekkel gazdagítja kínálatát, melyek a közelgő nyarat tekintve minden bizonnyal jó szolgálatot tesznek majd. A tuningolók körében közkedvelt gyártó piacra dobta az Orochi processzorhűtő Rev. B változatát, a Kaze Q és Kaze Server ventilátorszabályzókat, valamint a Twin Mounter nevű beépítőkeretet a 2,5 hüvelykes merevlemezekhez és SSD meghajtókhoz.


Scythe Orochi Rev. B

A Scythe Orochi Rev. B paraméterei nem változtak az elődhöz képest, azaz a méretes, tíz hővezető csővel megtámogatott alumíniumborda tömege továbbra is 1155 gramm, a hozzá tartozó 14 cm-es ventilátor pedig 130 grammot nyom, és a motorja percenként 500 fordulatot tesz meg. A vállalat mindössze a termék talpazatán módosított, hogy felszerelhető legyen az Intel LGA1366-os foglalatra is. Emellett persze továbbra is támogatott az Intel LGA775 és a Socket 478, valamint az AMD Socket 754, 939, AM2, AM2+ és AM3. A termék ajánlott fogyasztói ára kicsivel 80 dollár alatt lesz.


Scythe Orochi Rev. B [+]

A Kaze Q és Kaze Server ventilátorszabályzók fekete és ezüstös színezéssel érkeznek. Az előbbiek 3,5 colos, míg az utóbbiak 5,25 hüvelykes meghajtórekesz helyére építhetők be. Mindkét termék négy ventilátort képes szabályozni, a nagyobbik, Server jelölésű modell viszont kijelzi az aktuális fordulatszámot és a hőmérsékletet is. Utóbbi szolgáltatás kihasználásához természetesen el kell helyezni a megfelelő hőmérődiódát a kívánt helyre. A Kaze Q és Kaze Server termékek már kaphatók az üzletekben, a fogyasztói áruk pedig 17, illetve 43 dollár körül alakul.


Scythe Kaze Q [+]


Scythe Kaze Server [+]

A Scythe Twin Mounter csupán egy egyszerű beépítőkeret, mely két darab 2,5 hüvelykes meghajtót képes egy 3,5 colos helyre zsúfolni. Az adattárolók természetesen lehetnek merevlemezek vagy SSD meghajtók is. A keret anyaga réz, így jó hatásfokkal vezeti el az eszköz vagy eszközök által termelt hőmennyiséget. A Twin Mounter szintén kapható már a külföldi webáruházakban, fogyasztói ára 8 dollár körül mozog.


Scythe Twin Mounter

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés