Hirdetés

Scythe: a végtelenbe és tovább

Szakított termékei eddigi elnevezési gyakorlatával a jó hatásfokú coolereiről ismert japán Scythe, a vállalat vadonatúj CPU-hűtője ugyanis az Infinity nevet kapta, melynek semmiféle japán vonatkozása nincs. Az új hűtő mindettől függetlenül jól illeszkedik a Scythe eddigi termékvonalába, a cég ráadásul azt ígéri, hogy az új borda, illetve a nagy ventilátor révén az Infinity minden korábbi Scythe hűtőt felülmúlóan teljesít.

Az összes jelenleg forgalomban lévő modern CPU-foglalatra könnyűszerrel felhelyezhető Scythe Inifnity tekintélyes, 125 x 116 x 160 milliméteres méretekkel és 960 grammos tömeggel bír. Az új, IIFS (Infinity Interleave Fan Structure) rendszerű bordázatot öt hőcső fogja össze, melyek a processzorral érintkező blokktól gyorsan és hatékonyan képesek elvezetni a működés közben termelt hőt. A bordázatot egy 12 centiméteres, 1200 fordulat/perc sebességű hűtőventilátor igyekszik átszellőztetni, mely viszonylag halkan, a gyártó szerint 23,5 dB(A) zajszint mellett teszi a dolgát. A hűtőventilátor rögzítésének irányát ezúttal a felhasználóra bízza a Scythe; a légkavaró az Infinity mind a négy oldalára rögzíthető az optimális légáramlat kialakítása érdekében.

A Scythe Infinity nettó 43 eurós fogyasztói áron kerül forgalomba Európában, ez nagyságrendileg 15 000 forintos hazai végfelhasználó árat feltételez.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés