Hirdetés

Scythe-Reeven RECC-01 ln2/szárazjég pot extrém tuninghoz

A Reeven neve valószínűleg nem teljesen ismeretlen a folyékony nitrogént vagy száraz jeget alkalmazó extrém tuningosok körében, mivel a cég már közel egy éve dolgozik a RECC-01 blokkon, pontosabb nevén pot-on. A termék a tavalyi CeBIT alkalmával bukkant fel először, így éppen itt az ideje, hogy piacra kerüljön. Úgy tűnik ez hamarosan teljesülni is fog, de nem feltétlenül saját márkanév alatt fogjuk viszont látni, hiszen példának okáért Japánban Scythe gyártmányként fogják forgalomba hozni.

A 70 x 70 x 160 mm-es méretekkel rendelkező és 900 gramm tömegű pot tartálya alumíniumból, talpa pedig nikkelezett rézből készült, amibe 18 darab csatornát martak a felületnövelés és a jobb hőátadás végett. Ezen felül a talp külső felületén, a processzorral érintkező rész közvetlen közelében egy kis lyukat fúrtak a külön megvásárolható hőmérő szenzor számára.

A csomagban magán a poton felül megtalálható még az Intel LGA2011, LGA1155/LGA1156, LGA1366, LGA775 és az AMD FM1/AM3+/AM3/AM2+/AM2 foglalatok számára készített rögzítőelemek, illetve a tartályra húzható Aeroflex szigetelő szivacs is.

A RECC-01 várhatóan 240 dollár körüli áron debütál.

Előzmények

Hirdetés