Hirdetés

Olcsó, 46 hüvelykes 3D tévével jelentkezett a Sceptre

A Sceptre tipikusan egy olyan második vonalba tartozó tévégyártó, amely az innovációs újítások helyett inkább az alacsony árakra koncentrál.  A közelmúltban bejelentett E465BV-FHDD tévéjük is ebbe a vonalba tartozik, ugyanis a 46 hüvelykes képátlóval bíró készülék csak 999 dollárba kerül.

Sceptre E465BV-FHDD
Sceptre E465BV-FHDD

Az idén berobbant vékony káváknak nyoma sincs, és 6,5 ms-os válaszidővel sem büszkélkedhet a termék. A 360 cd/m² maximális fényerő viszont nem rossz, valamint a Full HD felbontás is megvan persze. Az öt darab HDMI és egy-egy USB porttal, illetve D-Sub csatlakozóval megtámogatott újdonság rendelkezik saját digitális tévétunerrel. Magától értetődően falra is akasztható, és lehetővé teszi a sztereó 3D-s tartalmak megjelenítést, amihez a passzív polarizációs képalkotási eljárást használja.

A LED-es háttérvilágítást használó LCD tévé megkapta az SRS-TruSorround technológiát, amellyel elméletileg képes a virtuális térhatású hangzás megteremtésére. A beépített médialejátszóval is rendelkező készülék súlya körülbelül 18 kg, emellett a gyártó által megadott adatok szerint a televízió üzemideje meghaladja a harmincezer órát.

Előzmények

Hirdetés