Hirdetés

Ultravékony hangprojektorral támad a Samsung

A falra szánt NW700 Sound+ megkapta a cég torzításcsökkentő technológiáját.

A Samsung bejelentette, hogy 2018 elején egy új, felső kategóriás hangprojektorral lép színre egyelőre még ismeretlen áron. Az NW700 Sound+ típusjelzésű modellt a vállalat kifejezetten a falra aggatott slim tévék alá szánja. Emiatt nagy hangsúlyt fektettek a minél vékonyabb készülékház kialakítására. Ennek köszönhetően az elődhöz képest sikerült jelentősen faragni a mélységből, egészen pontosan 41 százalékot, így ez a termék 5,3 centiméter vastag.

Samsung NW700 Sound+
Samsung NW700 Sound+ [+]

A vállalat kínálatában már jó ideje megtalálhatóak az ívelt soundbarok, de az NW700 Sound+ a hagyományos, egyenes eszközök közé tartozik. A pontos technikai specifikációkat egyelőre nem árulta el a cég, tehát például a teljesítményre vonatkozó adatokat sem. Azt mindenesetre már lehet tudni, hogy megkapott egy olyan torzításcsökkentő eljárást, amely a Samsung állítása szerint hatékonyan szinkronizálja a soundbar meghajtóit a tiszta és erőteljes hang érdekében. Az eljárás a hangszóró végének mozgása alapján előrejelzi a várható torzulást, és mielőtt az valóban bekövetkezne, már végre is hajtja a szükséges korrekciókat. Így egyenletes, tiszta basszus hangokat kapunk.

Samsung NW700 Sound+
Samsung NW700 Sound+ [+]

Az NW700 Sound+ rendelkezik saját mélysugárzókkal, így különálló mélynyomó nem jár mellé. Mindenesetre a cég szerint erre nincs is szükség, hiszen így is képes a basszusok pazar minőségű visszaadására.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés