Hirdetés

Ide jutottunk: egy soundbarnál már nem a hangminőség a legfontosabb...

A vállalat egy fura kialakítású hangprojektorba építette bele az asszisztens funkciókat, amitől aztán állítólag sokkal jobb lesz minden.

A Polk Audio bejelentette, hogy tavasszal piacra dob egy új hangprojektort, Command Bar néven, mindezt 300 dolláros, azaz mintegy 75 000 forintos áron. A vállalat a termékkel kapcsolatban elsősorban nem a pazar hangminőséget emelte ki a kommunikációban, hanem azt, hogy támogatja az Amazon Alexa funkciók használatát.

Polk Audio Command Bar
Polk Audio Command Bar [+]

Ennek köszönhetően hanggal is pofonegyszerűen vezérelhető, és ez mondjuk arra is lehetőséget ad, hogy az egyes netes adatbázisokból bemondásra játsszon le dalokat, vagy így váltson a felhasználó a webrádiók között. Egyébként a Connect Bar – a vállalat szerint – a világ első Alexa-kompatibilis hangprojektora. Nem mintha ez jelentene bármit is, hiszen más típusú hangeszközökben, például szimpla hangszórókban már megjelent ez a funkció, és a rivális technológiák is felbukkantak korábban a hangprojektorokban.

A készülék rendelkezik beépített Wi-Fivel és szavatolja a Bluetooth technológia használatát. Ellátták két darab, 4K-s HDR videojel továbbítására képes HDMI 2.0 bemenettel, van rajta egy-egy ARC HDMI 2.0 kimenet, optikai digitális hangcsatlakozó, valamint USB port. A két-két full range (1,25 x 3,25 hüvelyke) és magassugárzóval (1 hüvelykes) ellátott modellhez vezeték nélküli úton csatlakozik egy mélynyomó, a maximális kimeneti teljesítmény pedig a specifikáció szerint 260 watt. A 109 centiméteres szélességéhez 10,16 centiméteres mélység és 5,08 centiméteres magasság társul, míg a tömege 2,25 kilogramm.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés